Informele kennismaking in Amsterdam

Hans Hoegen Dijkhof en Machiel de VriesOp 22 maart is het Prioraat voor het Koninkrijk der Nederlanden van de Koninklijke Broederschap van de Heilige Teotonio van Portugal (kortweg RCST Nederland) voor het eerst sinds de verzelfstandiging van het prioraat in mei 2011 bij elkaar gekomen om informeel nader kennis met elkaar te maken.

Voor een aantal leden was dit de eerste gelegenheid om met het prioraat kennis te maken. En voor fungerend prior Machiel de Vries was het de eerste gelegenheid om de leden van RCST Nederland toe te spreken, zichzelf nader te introduceren en de ambities voor de komende periode te schetsen. De bijeenkomst vond plaats in Amsterdam.

Voor deze bijeenkomst, die mogelijk werd gemaakt dankzij de gastvrijheid van RCST-lid Hans Hoegen Dijkhof, waren ook de Nederlandse leden van de Guardia d’Onore uit Italië uitgenodigd.

Geplaatst27 maart 2012 doorMachiel inAlgemeen, Nieuws

Getagged met , , ,

%d bloggers liken dit: